Ydeevneudeladelser

Ydeevneudeladelser giver dig mulighed for at udelade filer og mapper fra scanning.

For at sikre, at alle elementer scannes for trusler, anbefaler vi, at du kun opretter ydeevneudeladelser, når det er yderst nødvendigt. Der er dog situationer, hvor du skal udelade et element, eksempelvis store databaseposter, som ville gøre din computer langsom under en scanning, eller software, der skaber konflikter under scanningen.

Du kan tilføje filer og mapper, der skal udelades fra scanning, på listen over udeladelser via Avanceret opsætning > Registreringsprogram > Udeladelser > Ydeevneudeladelser > Rediger.

note

Ikke at forveksle med Registreringsudeladelser, Udeladte filtypenavne, HIPS-udeladelser eller Behandler udeladelser.

Hvis du vil udelade et objekt (sti: fil eller folder) fra scanning, skal du klikke på Tilføj og angive den relevante sti eller vælge det i træstrukturen.

CONFIG_EXCLUDE_PERFORMANCE

note

En trussel i en fil vil ikke blive registreret af Beskyttelse af filsystem i realtid modulet eller computerscanningsmodulet, hvis filen opfylder kriterierne for udeladelse fra scanning.

Kontrolelementer

Tilføj – Udelader objekter fra registrering.

Rediger – Giver dig mulighed for at redigere markerede poster.

Slet – Fjerner markerede poster (CTRL + klik for at vælge flere poster).