Udeladelser

Udeladelser sætter dig i stand til at udelade elementer fra registreringsprogrammet. Sørg for, at alle elementer er scannet. Vi anbefaler, at du kun opretter udeladelser, når det er absolut nødvendigt. Der er situationer, hvor du bør udelukke et element, f.eks. store databaseindtastninger, som kan gøre din computer langsommere under en scanning, eller software, som er i konflikt med scanningen.

Ydeevneudeladelser – Udelader filer og mapper fra scanning. Ydeevneudeladelser kan bruges til at udelade scanning på filniveau af spilprogrammer eller ved uventet funktionsmåde i systemet eller øget ydeevne.

Registreringsudeladelser giver dig mulighed for at udelade elementer fra registrering ved hjælp af registreringsnavn, sti eller hash. Registreringsudeladelser udelader ikke filer og mapper fra scanning på samme måde som ydeevneudeladelser. Registreringsudeladelser udelader kun elementer, når de registreres af registreringsprogrammet, og der findes en relevant regel på udeladelseslisten.

De skal ikke forveksles med andre typer udeladelser:

Procesudeladelser – Alle filhandlinger, der tilknyttes til udeladte programprocesser, udelades fra scanning (kan være nødvendigt for at øge hastigheden for sikkerhedskopiering og tjenestens tilgængelighed).

Udeladte filtypenavne

HIPS-udeladelser

Udeladelsesfilter for skybaseret beskyttelse.