HIPS-udeladelser

Udeladelser gør det muligt for dig at udelade processer fra HIPS-systemets grundige inspektion af adfærd.

Hvis du vil redigere HIPS-udeladelser, skal du åbne Avanceret opsætning > Registreringsprogram > HIPS > Host Intrusion Prevention System > Udeladelser > Rediger.

note

Ikke at forveksle med Udeladte filtypenavne, Registreringsudeladelser, Ydeevneudeladelser eller Behandler udeladelser.

Hvis du vil udelade et objekt, skal du klikke på Tilføj og angive stien til et objekt eller vælge det i træstrukturen. Du kan også redigere eller fjern valgte poster.