Interaktive varsler

Denne delen oppsummerer flere interaktive varselvinduer som ESET Endpoint Security viser før handlinger utføres.

For å justere atferden for konfigurerbare interaktive varsler, gå til Brukergrensesnitt > Varsler og meldingsbokser > Liste over interaktive varsler i avanserte oppsett-treet for ESET Endpoint Security, og klikk på Rediger.

note

Nyttig for administrerte miljøer der administratoren kan velge bort Spør bruker overalt og velge en forhåndsdefinert handling som benyttes når interaktive varselvinduer vises.

Se også programstatuser i produktet.

CONFIG_ALERT_INTERACTIVE

Se andre hjelpedeler for informasjon om spesifikke interaktive varselvinduer:

Flyttbare medier

Ny enhet registrert

Sikker nettleser

Tillat å fortsette i en standardnettleser

Nettverksbeskyttelse

Nettverkstilgang blokkert vises når klientoppgaven Isoler datamaskinen fra nettverket på denne arbeidsstasjonen fra ESET PROTECT utløses.

Nettverkskommunikasjon blokkert

Nettverkstrussel blokkert

Nettlesertrusler

Potensielt uønsket innhold funnet

Nettsted blokkert på grunn av phishing

Datamaskin

Disse varslene gjør at brukergrensesnittet endres til oransje:

Start datamaskinen på nytt (påkrevd)

Start datamaskinen på nytt (anbefalt)

note

Interaktive varsler inneholder ikke interaktive vinduer for deteksjonsmotoren, HIPS eller brannmur – siden atferden for disse kan konfigureres individuelt for den spesifikke funksjonen.