Mistenkt trussel blokkert

Denne situasjonen kan for eksempel oppstå når programmer på datamaskinen din forsøker å overføre skadelig trafikk til en annen datamaskin på nettverket, utnytter et sikkerhetshull eller hvis noen forsøker å skanne porter.

Trussel – Navnet til trusselen.

Kilde – Kildenettverksadresse.

Mål – Målnettverksadresse.

Stopp blokkering – Oppretter en IDS-regel for mistenkt trussel med oppsett som tillater kommunikasjon.

Fortsett blokkering – Blokkerer oppdaget trussel. For å opprette en IDS-regel med oppsett for å blokkere kommunikasjon for denne trusselen, velg Ikke varsle meg igjen.

note

Informasjonen som vises i varslingsvinduet kan variere avhengig av type oppdaget trussel.

Se Typer eksterne angrep eller Typer filtreringer for mer informasjon om trusler.