Programstatuser

For å justere produktstatusene i den første ruten til ESET Endpoint Security, gå til Brukergrensesnitt > Brukergrensesnittelementer > Programstatuser i Avansert oppsett-treet for ESET Endpoint Security.

CONFIG_APPLICATION_STATUS

Aktiver eller deaktiver hvilke programstatuser som skal vises eller ikke vises, som for eksempel når du setter virus- og spywarebeskyttelse på pause, eller når du aktiverer presentasjonsmodus. En programstatus vises også hvis produktet ditt ikke er aktivert, eller hvis lisensen er utløpt. Dette oppsettet kan endres via ESET Security Management Center-retningslinjer.