Varsler og meldingsbokser

important

Er du ute etter informasjon om vanlige varsler og meldinger?

Trussel funnet

Adressen har blitt blokkert

Produkt ikke aktivert

En oppdatering er tilgjengelig

Oppdateringsinformasjon er ikke enhetlig

Feilsøking for «moduloppdatering mislyktes»-melding

"Filen er skadet" eller "Kan ikke gi nytt navn til fil"

Nettstedssertifikatet er inndratt

Nettverkstrussel blokkert

Delen Varsler og meldingsbokser under Brukergrensesnitt lar deg konfigurere hvordan deteksjoner som krever en avgjørelse fra en bruker (for eksempel potensielle phishing-nettsteder), håndteres av ESET Endpoint Security.

CONFIG_ALERT

Interaktive varsler

Interaktive varselvinduer vises hvis en deteksjon blir funnet, eller hvis brukermedvirkning er nødvendig.

Vis interaktive varsler

ESET Endpoint Security versjon 7.2 og nyere:

For uadministrerte brukere anbefaler vi å beholde standardoppsettet for dette alternativet (aktivert).

For administrerte brukere, hold dette oppsettet aktivert, og velg en forhåndsdefinert handling for brukere på Liste over interaktive varsler.

Deaktivering av Vis interaktive varsler skjuler alle varselvinduer samt dialogbokser i nettleseren. En forhåndsdefinert standardhandling blir automatisk valgt (for eksempel blir «potensielt phishing-nettsted» blokkert).

ESET Endpoint Security versjon 7.1 og eldre:

Navnet på dette oppsettet er Vis varsler, og det er ikke mulig å tilpasse forhåndsdefinerte handlinger for spesifikke interaktive varselvinduer.

Skrivebordsvarsler

Varsler på skrivebordet og tipsbobler er kun informative, og krever ikke brukerinteraksjon. Skrivebordvarsler-delen ble flyttet under Verktøy > Varsler i Avansert oppsett (versjon 7.1 og nyere).

Meldingsbokser

Hvis du vil lukke popup-vinduer automatisk etter en bestemt tid, velger du alternativet Lukk meldingsvinduer automatisk. Hvis vinduet ikke lukkes manuelt, lukkes varselvinduet automatisk når den angitte tidsperioden utløper.

Bekreftelsesmeldinger – viser en liste med bekreftelsesmeldinger som du kan velge å vise eller ikke vise.