Avanserte oppsett av Sikker nettleser

Dette oppsettet er tilgjengelig i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > Sikker nettleser.

icon_section Grunnleggende

Aktiver Sikker nettleser – Når er aktivert, blir listen med beskyttede nettsteder aktiv. Da kan du åpne vinduet Beskyttede nettsteder.

Omadressering av nettsteder

Aktiver omdirigering av beskyttede nettsteder – Dersom dette er aktivert, vil nettsider fra listen over beskyttede nettsteder og den interne internettbanklisten bli omdirigert til den sikrede nettleseren.

Beskyttede nettsteder – En liste over nettsteder du kan velge denne nettleseren for (normal eller sikret) åpnes. En ESET-logo vises i nettleserrammen for å indikere at sikker nettlesing er aktiv.

Sikre nettbank- og betalingssider – Deaktivert som standard. I tillegg til listen over beskyttede nettsteder blir nettsteder i ESETs interne liste omdirigert til nettleseren som er sikret av ESET. Nettstedene som identifiseres av ESET, oppdateres regelmessig.

Sikret nettleser

Aktiver forsterket minnebeskyttelse – Dersom dette er aktivert, vil minnet til den sikrede nettleseren bli beskyttet mot inspeksjon av andre prosesser.

Aktiver tastaturbeskyttelse – Hvis aktivert, skjules informasjon som er oppgitt via tastaturet i sikret nettleser fra andre programmer. Dette øker sikkerheten mot tasteloggere.

Konfigurer interaktive varsler i Sikker nettleser – Lar deg åpne vinduet Interaktive varsler.