Omstart er nødvendig

Hvis endepunktmaskiner får det røde varselet «Omstart er nødvendig», kan du deaktivere visning av varslene.

Følg trinnene under for å deaktivere varselet «Omstart er nødvendig» eller «Omstart er anbefalt»:

1.Trykk på F5-tasten for å åpne Avansert oppsett og utvide delen Varsler og meldingsbokser.

2.Klikk på Rediger ved siden av Liste over interaktive varsler. I delen Datamaskin fjerner du avmerkingene i rutene ved siden av Start datamaskinen på nytt (påkrevd) og Start datamaskinen på nytt (anbefalt).

CONFIG_ALERT_INTERACTIVE_COMPUTER_RESTART

3.Klikk på OK for å lagre endringene i begge de åpne vinduene.

4.Varslene vises ikke på endepunktmaskinen lenger.

5.(valgfritt) For å deaktivere programstatusen i hovedvinduet for ESET Endpoint Security åpner du vinduet Programstatuser og fjerner avmerkingene i rutene ved siden av Datamaskinen må startes på nytt og Omstart av datamaskinen anbefales.

CONFIG_APPLICATION_STATUS_COMPUTER_RESTART