Gebruikersinterface

In het gedeelte Gebruikersinterface kunt u het gedrag van de GUI (Graphical User Interface, grafische gebruikersinterface) van het programma configureren.

Met het hulpmiddel Elementen van gebruikersinterface kunt u het uiterlijk en de gebruikte effecten van het programma aanpassen.

Met het hulpmiddel Toegangsinstellingen kunt u ongeoorloofde wijzigingen voorkomen en maximale veiligheid bieden met uw beveiligingssoftware.

Door het configureren van Waarschuwingen en berichtvensters en Meldingen kunt u het gedrag van detectiewaarschuwingen en systeemmeldingen wijzigen. Deze kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Als u ervoor kiest sommige meldingen niet weer te geven, worden deze weergegeven in Elementen van gebruikersinterface > Toepassingsstatussen. Hier kunt u de statussen controleren en het weergeven van deze meldingen voorkomen.

Integratie in contextmenu wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop op het geselecteerde object klikt. Met dit hulpmiddel kunt u de besturingselementen van ESET Endpoint Security integreren in het contextmenu.

De Presentatiemodus is handig voor gebruikers die in een toepassing willen werken zonder te worden gestoord door pop-upvensters, geplande taken en andere onderdelen die de processor en het werkgeheugen zouden kunnen belasten.

Zie ook Hoe kan ik de ESET Endpoint Security-gebruikersinterface minimaliseren? (handig voor niet-beheerde omgevingen).