Intervalcontrole voor licentie

ESET Endpoint Security moet automatisch verbinding maken met de ESET-servers. Als u deze instelling wilt wijzigen, navigeert u naar Geavanceerde instellingen (F5) > Hulpmiddelen > Licentie. Standaard is Intervalcontrole ingesteld op Automatisch en controleert de ESET-licentieserver het product een paar keer per uur. In geval van verhoogd netwerkverkeer wijzigt u de instelling in Beperkt om de overbelasting te verminderen. Wanneer u Beperkt selecteert, wordt slechts eenmaal per dag, of wanneer de computer opnieuw wordt opgestart, de server gecontroleerd vanuit ESET Endpoint Security.

important

Belangrijk

Als u de instelling Intervalcontrole instelt op Beperkt, kan het maximaal één dag duren voordat alle wijzigingen verband houdend met de licentie die zijn uitgevoerd via ESET Business Account / ESET MSP Administrator, zijn toegepast op de instellingen van ESET Endpoint Security.