Microsoft Windows Update

De updatefunctie van Windows is een belangrijk onderdeel bij het beschermen van gebruikers tegen schadelijke software. Het is dan ook zeer belangrijk dat updates van Microsoft Windows zo snel mogelijk worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het waarschuwingsniveau dat u instelt, verstuurt ESET Endpoint Security meldingen over ontbrekende updates. De volgende niveaus zijn beschikbaar:

Geen updates: er worden geen systeemupdates aangeboden als download.

Optionele updates: updates gemarkeerd als lage prioriteit en hoger worden aangeboden als download.

Aanbevolen updates: updates gemarkeerd als normale prioriteit en hoger worden aangeboden als download.

Belangrijke updates: updates gemarkeerd als belangrijke prioriteit en hoger worden aangeboden als download.

Essentiële updates: alleen essentiële updates worden aangeboden als download.

Klik op OK om de wijzigingen op te slaan. Het venster Systeemupdates wordt weergegeven nadat de status is gecontroleerd op de updateserver. Het is dan ook mogelijk dat de gegevens van de systeemupdate niet direct beschikbaar zijn na het opslaan van de wijzigingen.