Tijdvakken

Er kunnen tijdvakken worden gemaakt en worden toegewezen aan regels voor Apparaatbeheer en Webbeheer. De instelling Tijdvakken vindt u in Geavanceerde instellingen > Hulpmiddelen. Hier kunt u vaak gebruikte tijdvakken definiëren (bijvoorbeeld werktijden, weekend, enz.) en deze gemakkelijk opnieuw gebruiken zonder de tijdbereiken voor elke regel opnieuw te definiëren. Tijdvak is van toepassing op elk relevant type regel dat ondersteuning biedt voor beheer op basis van tijd.

CONFIG_TIMESLOTS

Volg de volgende stappen om een tijdvak te maken:

1.Klik op Bewerken > Toevoegen.

2.Typ de naam en beschrijving van het tijdvak en klik op Toevoegen.

3.Geef de dag en begin- en eindtijd op voor het tijdvak of selecteer Hele dag.

4.Klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Eén enkel tijdvak kan worden gedefinieerd met een of meer tijdbereiken op basis van dagen en tijden. Wanneer het tijdvak wordt gemaakt, wordt het weergegeven in het vervolgkeuzemenu Toepassen tijdens in het Regelbewerkingsvenster van Apparaatbeheer of het Regelbewerkingsvenster van Webbeheer.