Regels voor Webbeheer toevoegen

In het venster Regels voor Webbeheer kunt u een bestaande filterregel voor Webbeheer handmatig aanpassen of een nieuwe filterregel maken.

Naam

Voer een beschrijving in van de regel in het veld Naam voor een betere identificatie.

Ingeschakeld

Klik op de schakelaar Ingeschakeld om de regel in- of uit te schakelen. Dit kan handig zijn als u de regel niet definitief wilt verwijderen.

Actie

Kies tussen Op URL gebaseerde actie en Op categorie gebaseerde actie:

hmtoggle_plus0Op URL gebaseerde actie
hmtoggle_plus0Op categorie gebaseerde actie

Toegangsrechten

Toestaan: er wordt toegang tot het URL-adres/de categorie verleend.

Waarschuwen: waarschuwt de gebruiker voor het URL-adres/de categorie.

Blokkeren: blokkeert het URL-adres/de categorie.

Toepassen tijdens

Hiermee kunt u de regel toepassen die u hebt gemaakt. Selecteer het gemaakte tijdvak in het vervolgkeuzemenu.

Meer informatie over Tijdvakken

Ernst van logboekregistratie

Altijd: alle onlinecommunicatie wordt vastgelegd.

Diagnostisch: informatie die nodig is om het programma af te stemmen wordt vastgelegd.

Informatief: informatieve berichten, waaronder berichten over geslaagde updates, plus alle bovenstaande records worden geregistreerd.

Waarschuwing: kritieke fouten en waarschuwingsberichten worden geregistreerd.

Geen: er worden geen logbestanden gemaakt.

note

OPMERKING

De ernst van logboekregistratie kan voor elke lijst afzonderlijk worden geconfigureerd. Logbestanden met de status Waarschuwing kunnen worden verzameld door ESET Security Management Center.

Gebruikerslijst

Toevoegen: hiermee wordt het dialoogvenster Gebruikers of groepen selecteren geopend, waarin u gewenste gebruikers kunt selecteren. Als er geen gebruiker wordt opgegeven, wordt de regel op alle gebruikers toegepast.

Verwijderen: hiermee verwijdert u de geselecteerde gebruiker uit het filter.