Hoe kan ik de ESET Endpoint Security-gebruikersinterface minimaliseren?

Bij beheer op afstand kunt u vooraf gedefinieerd zichtbaarheidsbeleid toepassen.

Voer de stappen handmatig uit als dit niet het geval is:

1.Druk op F5 om Geavanceerde instellingen te openen en vouw Gebruikersinterface > Elementen van gebruikersinterface uit.

2.Stel Opstartmodus in op de gewenste waarde. Meer informatie over startmodi.

3.Schakel Welkomstscherm weergeven bij opstarten en Geluidssignaal gebruiken uit.

4.Meldingen configureren.

5.Toepassingstatussen configureren.

6.Bevestigingsberichten configureren.

7.Waarschuwingen en berichtvensters configureren.