Hoe u aanbevolen beleid toepast voor ESET Endpoint Security

De aanbevolen werkwijze na het verbinden van ESET Endpoint Security met ESET Security Management Center is aanbevolen of aangepast beleid toepassen.

Er zijn verschillende ingebouwde beleidsregels voor ESET Endpoint Security:

Beleid

Beschrijving

Antivirus - Evenwichtig

Beveiligingsconfiguratie aanbevolen voor de meeste installaties.

Antivirus - Maximale beveiliging - aanbevolen

Profiteren van machinaal leren, diepe gedragsdetectie en SSL-filteren. Er zijn gevolgen voor de detectie van potentieel onveilige, ongewenste en verdachte toepassingen.

Cloud-gebaseerd reputatie- en feedbacksysteem

Maakt het cloud-gebaseerde ESET LiveGrid® -reputatie- en -feedbacksysteem mogelijk om de detectie van de nieuwste bedreigingen te verbeteren en te helpen bij het delen van schadelijke of onbekende, potentiële bedreigingen voor verdere analyse.

Apparaatbeheer - Maximale beveiliging

Alle apparaten zijn geblokkeerd. Wanneer een apparaat verbinding wil maken, moet dit door een beheerder worden toegestaan.

Apparaatbeheer - Alleen-lezen

Alle apparaten kunnen alleen worden gelezen. Schrijven is niet toegestaan.

Firewall - Alle verkeer blokkeren, behalve ESMC- en EEI-verbindingen

Alle verkeer blokkeren, behalve de verbinding naar ESET Security Management Center en ESET Enterprise Inspector Server (alleen ESET Endpoint Security).

Logboekregistratie - Volledige diagnostische logboekregistratie van gegevens

Deze sjabloon zorgt ervoor dat de beheerder alle logboeken beschikbaar heeft, wanneer die nodig zijn. Alles wordt vastgelegd met een minimum aan details, waaronder HIPS, ThreatSense-parameters en Firewall. Logboeken worden na 90 dagen automatisch verwijderd.

Logboekregistratie - Alleen belangrijke gebeurtenissen vastleggen

Het beleid zorgt ervoor dat waarschuwingen, fouten en kritieke gebeurtenissen worden geregistreerd. Logboeken worden na 90 dagen automatisch verwijderd.

Zichtbaarheid - Evenwichtig

Standaardinstelling voor zichtbaarheid. Statussen en meldingen zijn ingeschakeld.

Zichtbaarheid - Onzichtbare modus

Uitgeschakelde meldingen, waarschuwingen, GUI, integratie in contextmenu. egui.exe wordt niet uitgevoerd. Geschikt voor beheer, uitsluitend vanuit ESET PROTECT Cloud.

Zichtbaarheid - Verminderde interactie met de gebruiker

Uitgeschakelde statussen, uitgeschakelde meldingen, GUI weergegeven.

Volg deze stappen om het beleid in te stellen met de naam Antivirus - Maximale beveiliging, dat meer dan 50 aanbevolen instellingen afdwingt bij ESET Endpoint Security, dat op uw werkstations is geïnstalleerd:

note

Geïllustreerde instructies

Het volgende artikel in de ESET-kennisbank is mogelijk alleen beschikbaar in het Engels:

Een aanbevolen of vooraf bepaald beleid voor ESET Endpoint Security toepassen met behulp van ESMC

1.Open de ESMC-webconsole.

2.Navigeer naar ICON_ESMC_POLICY Beleid en vouw Ingebouwd beleid > ESET Endpoint voor Windows uit.

3.Klik op Antivirus - Maximale beveiliging - aanbevolen.

4.Klik op het tabblad Toegewezen aan op Client(s) toewijzen of op Groep(en) toewijzen en selecteer de juiste computers waarop u dit beleid wilt toepassen.

ADMIN_APPLY_POLICY

Als u wilt zien welke instellingen voor dit beleid worden toegepast, klikt u op het tabblad Instellingen en vouwt u de boomstructuur Geavanceerde instellingen uit.

De blauwe stip staat voor een gewijzigde instelling van dit beleid

Het getal in het blauwe kader geeft het aantal door dit beleid gewijzigde instellingen aan

Meer informatie over ESMC-beleid vindt u hier

ADMIN_APPLY_POLICY_SETTINGS