Toepassingstatussen

U kunt interne productstatussen in het eerste deelvenster van ESET Endpoint Security aanpassen door te navigeren naar Gebruikersinterface > Elementen van gebruikersinterface > Toepassingstatussen in de structuur Geavanceerde instellingen in ESET Endpoint Security.

CONFIG_APPLICATION_STATUS

Bepaal met in- of uitschakelen welke toepassingstatussen wel of niet moeten worden weergegeven, bijvoorbeeld wanneer u antivirus- en antispywarebeveiliging tijdelijk onderbreekt of wanneer u de presentatiemodus inschakelt. Er wordt ook een toepassingstatus weergegeven als uw product niet is geactiveerd of als uw licentie is verlopen. Deze instellingen kunt u wijzigen via ESET Security Management Center-beleid.