Waarschuwingen en berichtvensters

important

Op zoek naar informatie over veelvoorkomende waarschuwingen en meldingen?

Bedreiging gevonden

Adres is geblokkeerd

Product is niet geactiveerd

Update beschikbaar

Update-informatie is niet consistent

Problemen rond het bericht 'Modules bijwerken mislukt' oplossen

'Bestand beschadigd' of 'Kan naam van bestand niet wijzigen'

Websitecertificaat ingetrokken

Netwerkbedreiging geblokkeerd

In het gedeelte Waarschuwingen en berichtvensters (voorheen Waarschuwingen en meldingen) onder Gebruikersinterface kunt u configureren hoe detecties worden verwerkt door ESET Endpoint Security als een gebruiker een beslissing moet nemen (bijvoorbeeld bij potentiële phishingwebsites).

CONFIG_ALERT

Interactieve waarschuwingen

Er worden interactieve waarschuwingsvensters weergegeven als er een detectie wordt gevonden of als de tussenkomst van de gebruiker is vereist.

Interactieve waarschuwingen weergeven

ESET Endpoint Security versie 7.2 en later:

Voor niet-beheerde gebruikers raden we aan om voor deze optie de standaardinstelling (ingeschakeld) te laten staan.

Houd deze instelling voor beheerde gebruikers ingeschakeld en selecteer een vooraf gedefinieerde actie voor gebruikers in de lijst met interactieve waarschuwingen.

Als u Interactieve waarschuwingen weergeven uitschakelt, worden alle waarschuwingsvensters en dialoogvensters in de browser verborgen. Er wordt automatisch een vooraf gedefinieerde standaardactie geselecteerd (bijvoorbeeld wordt 'potentiële phishingwebsite' geblokkeerd).

ESET Endpoint Security versie 7.1 en lager:

De naam van deze instelling is Waarschuwingen weergeven en het is niet mogelijk om vooraf gedefinieerde acties voor specifieke interactieve waarschuwingsvensters aan te passen.

Bureaubladmeldingen

Bureaubladmeldingen en ballontips zijn alleen informatief bedoeld. Hiervoor is geen actie door de gebruiker vereist. Het gedeelte Bureaubladmeldingen is verplaatst en vindt u nu onder Hulpmiddelen > Meldingen in Geavanceerde instellingen (versie 7.1 en hoger).

Berichtvensters

U kunt pop-upvensters automatisch na een bepaalde tijd laten sluiten door Berichtvensters automatisch sluiten te selecteren. Als de waarschuwingsvensters niet handmatig worden gesloten, gebeurt dit automatisch nadat de opgegeven tijdsperiode is verstreken.

Bevestigingsberichten: hiermee wordt een lijst met bevestigingsberichten getoond en u kunt selecteren of u deze wilt weergeven of niet.