Wachtwoord voor Geavanceerde instellingen

Om de voor ESET Endpoint Security ingestelde parameters te beschermen en ongeoorloofde wijzigingen te voorkomen, moet er een nieuw wachtwoord worden ingesteld.

Beheerde omgevingen

De beheerder kan beleid maken om de instellingen voor ESET Endpoint Security met een wachtwoord te beveiligen op verbonden clientcomputers. Zie Met wachtwoord beveiligde instellingen om een nieuw beleid te maken.

Onbeheerd

U kunt een bestaand wachtwoord als volgt wijzigen:

1.Typ uw oude wachtwoord in het veld Oud wachtwoord.

2.Geef uw nieuwe wachtwoord op in het veld Nieuw wachtwoord en het veld Wachtwoord bevestigen.

3.Klik op OK.

Dit wachtwoord is vereist voor alle toekomstige wijzigingen van ESET Endpoint Security.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de toegang tot geavanceerde instellingen herstellen.

Herstellen met behulp van de methode Wachtwoord herstellen (versie 7.1 en hoger)

Herstellen met behulp van het ESET-hulpprogramma voor ontgrendelen (versie 7.0 en lager)

Klik hier als u uw door ESET uitgegeven licentiecode, de vervaldatum van uw licentie of andere licentiegegevens bent vergeten voor ESET Endpoint Security.