Bureaubladmeldingen

Bureaubladmeldingen worden weergegeven in de vorm van een pop-upvenstertje naast de systeemtaakbalk. Standaard worden deze meldingen 10 seconden weergegeven en verdwijnen ze vervolgens langzaam uit beeld. Dit is de belangrijkste manier waarop u door ESET Endpoint Security wordt geïnformeerd over geslaagde productupdates, apparaten die worden aangesloten, voltooide virusscantaken en nieuwe bedreigingen die zijn gevonden.

In het gedeelte Bureaubladmeldingen kunt u het gedrag van pop-upmeldingen aanpassen. U kunt de volgende kenmerken instellen:

Duur: hiermee stelt u in hoe lang meldingsberichten zichtbaar zijn. De waarde moet tussen 3 en 30 seconden liggen.

Transparantie: hiermee stelt u de transparantie van meldingsberichten in als percentage. De waarde moet tussen 0 (geen transparantie) en 80 (zeer hoge transparantie) liggen.

Minimaal detailniveau voor weergegeven gebeurtenissen: in het vervolgkeuzemenu kunt u het startniveau selecteren voor de weergave van meldingen:

Diagnostisch: hiermee wordt informatie geregistreerd die nodig is om het programma en alle bovenstaande archieven af te stemmen.

Informatief: hiermee worden informatieve berichten geregistreerd, zoals berichten over netwerkgebeurtenissen die niet standaard zijn, waaronder berichten over geslaagde updates, plus alle bovenstaande records.

Waarschuwingen: hiermee worden kritieke fout- en waarschuwingsberichten vastgelegd ('Antistealth werkt niet goed' of 'Update mislukt').

Fouten: hiermee worden fouten en kritieke fouten geregistreerd ('Documentbescherming niet gestart').

Kritiek: hiermee worden alleen kritieke fouten geregistreerd, zoals fouten bij het starten van antivirusbeveiliging of een geïnfecteerd systeem.

In systemen met meerdere gebruikers meldingen weergeven op het scherm van deze gebruiker: typ de volledige accountnamen van de gebruikers die bureaubladmeldingen mogen ontvangen. Bijvoorbeeld: als uw computer wordt gebruikt door andere gebruikers dan alleen het Administrator-account en u op de hoogte wilt blijven van nieuwe productgebeurtenissen.