Bevestigingsberichten

U kunt bevestigingsberichten aanpassen door te navigeren naar Gebruikersinterface > Waarschuwingen en berichtvensters > Bevestigingsberichten in de structuur Geavanceerde instellingen in ESET Endpoint Security en op Bewerken te klikken.

CONFIG_CONFIRMATION_MESSAGES

In dit dialoogvenster worden bevestigingsberichten getoond die ESET Endpoint Security worden weergegeven alvorens een actie wordt uitgevoerd. Schakel het selectievakje in of uit naast elk bevestigingsbericht dat u wilt toestaan of uitschakelen.