Contextmenu

Het contextmenu wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop op een object (bestand) klikt. In het menu staan alle acties die u kunt uitvoeren op een object.

Het is mogelijk de besturingselementen van ESET Endpoint Security te integreren in het contextmenu. Informatie over het instellen van deze functionaliteit vindt u in de Geavanceerde instellingen onder GebruikersinterfaceElementen van gebruikersinterface.

Integreren in het contextmenu: hiermee kunt u de besturingselementen van ESET Endpoint Security integreren in het contextmenu.

HLPTOOLS_CLOUD_CHECK