Systeemvakpictogram

Enkele van de belangrijkste instellingen en functies zijn toegankelijk door met de rechtermuisknop te klikken op het systeemvakpictogram TRAY_ICON.

MENU

Beveiliging tijdelijk uitschakelen: geeft het bevestigingsvenster weer dat Detectie-engine uitschakelt, waarmee bescherming wordt geboden tegen aanvallen, door bestanden, e-mail en internetcommunicatie te controleren.

De vervolgkeuzelijst Tijdsinterval vertegenwoordigt de periode waarin de beveiliging is uitgeschakeld.

MENU_DISABLE

Firewall tijdelijk uitschakelen (alle verkeer toestaan): plaatst de firewall in inactieve toestand. Zie Netwerk voor meer informatie.

Alle netwerkverkeer blokkeren: Firewall blokkeert alle uitgaande/binnenkomende netwerk- en internetverkeer. U kunt dit opnieuw inschakelen door te klikken op Blokkeren van alle netwerkverkeer stoppen.

Geavanceerde instellingen: selecteer deze optie om de structuur Geavanceerde instellingen te openen. U kunt ook toegang krijgen tot Geavanceerde instellingen door op F5 te drukken of naar Instellingen > Geavanceerde instellingen te gaan.

Logbestanden: in de logbestanden staat informatie over alle belangrijke programmagebeurtenissen die zich hebben voorgedaan. Logbestanden geven een overzicht van detecties.

ESET Endpoint Security openen: hiermee opent u het hoofdprogrammavenster van ESET Endpoint Security vanuit het systeemvakpictogram.

Vensterindeling opnieuw instellen: hiermee stelt u het venster van ESET Endpoint Security opnieuw in op de standaardgrootte en het venster wordt hiermee opnieuw op de standaardpositie van het scherm geplaatst.

Controleren op updates... – hiermee worden de programmamodules bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u bent beschermd tegen schadelijke code.

Info: biedt systeeminformatie, details over de geïnstalleerde versie van ESET Endpoint Security en de geïnstalleerde programmamodules, en de vervaldatum van uw licentie. Informatie over uw besturingssysteem en systeembronnen vindt u onderaan op de pagina.