Licentie toevoegen

Als u uw bestaande bedrijfslicenties wilt beheren met ESET Business Account (EBA), hebt u de licentiecode en toegang tot het e-mailpostvak nodig dat aan de licentie is gekoppeld.

1.Klik op Licenties > Licentie toevoegen > Voer licentiecode in.

2.Typ de licentiecode en klik vervolgens op Licentie toevoegen.

eba_enterlicense_key_continue

3.Als de licentie is geregistreerd met een ander e-mailadres dan uw EBA-account, ontvangt u een e-mail met een verificatiekoppeling (24 uur geldig). Klik op de koppeling en voer de referenties van de ESET Business Account-portal in als u hierom wordt gevraagd.

Licenties beheerd door ESET License Administrator

note

Einde van levensduur

ESET License Administrator heeft het einde van de levensduur bereikt op 30 juni 2022 en wordt vervangen door ESET Business Account. Lees meer over ESET License Administrator – Einde levensduur.

Licenties niet beheerd door ESET Business Account

important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licenties

Licenties van ESET Endpoint Encryption (voorheen DESlock) zijn niet compatibel met ESET Business Account. Voor meer informatie over het beheren van EEE-licenties raadpleegt u EEE-licentietypen.

Aanvullende opties

Als u sites hebt gemaakt in de ESET Business Account-portal, kunt u enkele licentie-eenheden aan bepaalde sites toewijzen. Klik op Bevestigen.

Als u vanaf één centrale locatie ESET-producten wilt beheren die betrekking hebben op uw geïmporteerde licenties op werkstations en servers in een netwerkomgeving, gebruikt u ESET PROTECT.