ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Uvod

ESET Business Account (EBA) omogućuje vlasnicima ESET-ovih poslovnih licenci upravljanje svim licencama na jednom mjestu. Nakon dodavanja licenci na ESET Business Account portal možete podijeliti računala u sklopu licence među podružnicama i prijaviti ljude kojima vjerujete da vam pomognu u upravljanju licencama.

EBA vam omogućuje sljedeće:

Dijeljenje računala licence među lokacijama (podružnicama)

Prikaz detaljnog pregleda upotrebe licence i programa

Dodjela korisnika određenim web stranicama

Zaštitu alata za upravljanje licencama autorizacijom s dva faktora

Pristup programu ESET PROTECT radi instalacije i upravljanja funkcijom ESET Full Disk Encryption

Aktiviraj ESET LiveGuard Advanced

Pristupi ESET Cloud Office Security

Pristupi ESET Inspect

Upravljanje SDK ključevima za ESET Secure Authentication i SMS sredstva


note

Zamjena programa ESET License Administrator

ESET Business Account zamjenjuje program ESET License Administrator koji mu je prethodio, čije je trajanje isteklo 30. lipnja 2022. Pročitajte više o isteku trajanja programa ESET License Administrator.


important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licence

ESET Endpoint Encryption(prethodno DESlock) licence nisu kompatibilne s programom ESET Business Account. Dodatne informacije o upravljanju EEE licencama potražite u članku Vrste licenci za EEE.

Dostupnost servisa

ESET-ov portal za pregled statusa prikazuje trenutačni status ESET-ovih servisa u cloudu, zakazane prekide rada i prošle incidente. Ako nailazite na problem s podržanim ESET-ovim servisom i ne vidite ga navedenog na portalu za pregled statusa, obratite se ESET-ovoj tehničkoj podršci.

Timovi za praćenje interno provjeravaju potencijalne probleme, a potvrđeni incidenti se objavljuju i ažuriraju ručno kako bi se održala visoka vjerodostojnost i točnost. Stoga se pojavljuju na portalu za pregled statusa s malim kašnjenjem. Incidenti s kratkim trajanjem se ne mogu objaviti ako su riješeni prije nego što se ručno potvrde.