Uvod

ESET Business Account (EBA) omogućuje vlasnicima ESET-ovih poslovnih licenci upravljanje svim licencama na jednom mjestu. Nakon dodavanja licenci na ESET Business Account portal možete podijeliti računala u sklopu licence među podružnicama i prijaviti ljude kojima vjerujete da vam pomognu u upravljanju licencama.

EBA vam omogućuje sljedeće:

Dijeljenje računala licence među lokacijama (podružnicama)

Prikaz detaljnog pregleda upotrebe licence i programa

Dodjela korisnika određenim web-mjestima

Zaštitu alata za upravljanje licencama autorizacijom s dva faktora

Pristup programu ESET PROTECT Cloud radi instalacije i upravljanja funkcijom ESET Full Disk Encryption

Aktiviraj ESET LiveGuard Advanced

Pristupi ESET Cloud Office Security

Pristupi ESET Inspect Cloud

Upravljanje SDK ključevima za ESET Secure Authentication i SMS sredstva


note

Zamjena programa ESET License Administrator

ESET Business Account zamjenjuje program ESET License Administrator koji mu je prethodio, čije je trajanje isteklo 30. lipnja 2022. Pročitajte više o isteku trajanja programa ESET License Administrator.


important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licence

ESET Endpoint Encryption(prethodno DESlock) licence nisu kompatibilne s programom ESET Business Account. Dodatne informacije o upravljanju EEE licencama potražite u članku Vrste licenci za EEE.

Dostupnost servisa

ESET-ov portal za pregled statusa pruža ažuran prikaz dostupnosti ESET-ovih servisa. Pruža prikaz ESET-ovih servisa i izvješća o statusima servisa, uključujući prošle incidente. Ako ste ESET-ov korisnik koji nailazi na probleme s nekim ESET-ovim servisom, a ne navode se na ESET-ovu portalu za pregled statusa, obratite se ESET-ovoj tehničkoj podršci.