ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Dodaj licencu

Da biste upravljali postojećim poslovnim licencama uz pomoć programa ESET Business Account (EBA), potreban vam je licenčni ključ i pristup ulaznom pretincu e-pošte koji je povezan s licencom.

1.Kliknite Licenca > Dodaj licencu > Unesite licenčni ključ.

2.Upišite licenčni ključ, a zatim kliknite Dodaj licencu.

eba_add_license

3.Ako je licenca registrirana pomoću adrese e-pošte koja se razlikuje od vašeg EBA računa, primit ćete poruku e-pošte s linkom za potvrdu (vrijedi 24 sata). Kliknite link i unesite korisničke podatke za prijavu na portal ESET Business Account ako se to od vas traži.

Licencom se može upravljati ESET License Administrator


note

Istek trajanja

Programu ESET License Administrator je isteklo trajanje 30. lipnja 2022. i zamjenjuje se programom ESET Business Account. Pročitajte više o isteku trajanja programa ESET License Administrator.

Licencom se ne može upravljati ESET Business Account


important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licence

ESET Endpoint Encryption(prethodno DESlock) licence nisu kompatibilne s programom ESET Business Account. Dodatne informacije o upravljanju EEE licencama potražite u članku Vrste licenci za EEE.

Dodatne opcije

Ako imate lokacije stvorene na ESET Business Account portalu, možete dodijeliti neke jedinice licence specifičnim lokacijama. Kliknite Potvrdi.

Da biste upravljali ESET-ovim programima povezanima s uvezenim licencama na radnim stanicama i serverima u umreženom okruženju putem jedne središnje lokacije, upotrijebite ESET PROTECT.