Aanmelden via sociale media mislukt: e-mailadres is al in gebruik

Wanneer u een van de volgende foutberichten over een al gebruikt e-mailadres hebt ontvangen tijdens het gebruik van de knop voor een sociaal medium, hoe kunt u het probleem dan oplossen?

Het e-mailadres is al gekoppeld aan een ander ESET HOME-account. Gebruik een ander e-mailadres of ontdek meer aanmeldingsmogelijkheden door op de onderstaande koppeling te klikken.

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer er met hetzelfde e-mailadres al een ESET HOME-account is gemaakt, maar waarbij dat adres aan een ander Apple/Google-account is gekoppeld.

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

Meld u aan met uw voor ESET HOME geregistreerde e-mailadres en wachtwoord, of

Gebruik een ander Apple/Google-account dat al aan uw ESET HOME-account is gekoppeld.

example

VOORBEELD

Uw ESET HOME-account wordt gemaakt met het e-mailadres esetemail_1@gmail.com en gekoppeld aan het sociale account esetemail_2@gmail.com.

U probeert zich aan te melden met de knop voor het sociale medium van Google en het e-mailadres esetemail_1@gmail.com, maar u ontvangt een foutmelding die hierboven wordt vermeld, omdat uw ESET HOME-account dat is geregistreerd bij esetemail_1@gmail.com al aan het sociale account esetemail_2@gmail.com van Google is gekoppeld.

Om u aan te melden bij ESET HOME met de knop voor het sociale medium van Google, moet u het sociale account esetemail_2@gmail.com gebruiken.

Het e-mailadres is al aan een ander ESET HOME-account gekoppeld. Meld u aan met uw Google/Apple-account en koppel uw Apple/Google-account in de accountinstellingen.

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer het ESET HOME-account al met hetzelfde e-mailadres is gemaakt, maar u een onjuiste knop voor een sociaal medium hebt gebruikt om u aan te melden.

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

1.Meld u met uw Apple/Google-account met behulp van de juiste knop voor een sociaal medium bij uw ESET HOME-account aan (kies het bestaande account op basis van de foutmeldingsuggestie).

2.Klik in de rechterbovenhoek van uw scherm (pc-gebruikers) of de linkermenuknop (smartphone- en tabletgebruikers) op het e-mailadres waarmee u bent aangemeld.

3.Klik op Mijn account.

4.Koppel uw ESET HOME-account aan Google of uw Apple-id in het gedeelte Aanmelden via sociale media.

example

VOORBEELD

Uw ESET HOME-account is gekoppeld aan het Apple-account esetemail@gmail.com. U probeert u aan te melden met uw Apple-account met behulp van de Google-knop, maar u ontvangt een foutbericht dat hierboven staat vermeld, omdat uw ESET HOME-account is gekoppeld aan het sociale account esetemail@gmail.com van Apple.

Om u via een account voor een sociaal medium - esetemail@gmail.com - aan te melden bij ESET HOME, gebruikt u de knop voor het sociale medium van Apple.