Accountinstellingen van ESET HOME wijzigen

Wijzigingen aanbrengen in uw ESET HOME-account:

Op de ESET HOME-portal: klik boven aan het scherm op uw e-mailadres en selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu om de taal van e-mails, het land en andere ESET HOME-accountinstellingen te wijzigen.

In de toepassing ESET HOME: tik op het pictogram van het hoofdmenu in de linkerbovenhoek en selecteer Mijn account bovenaan in het hoofdmenu.

Regio-instellingen van ESET HOME wijzigen

In de regionale instellingen van Mijn account kunt u uw land van herkomst, de taal van e-mails die ESET HOME u stuurt en uw tijdzone wijzigen.

Wijzig uw ESET HOME-wachtwoord

1.Klik onder uw e-mailadres op Wachtwoord wijzigen.

2.Typ uw huidige wachtwoord.

3.Typ een nieuw wachtwoord.

important

Uw wachtwoord moet minimaal 10 tekens lang zijn en ten minste één van elk teken bevatten:

Kleine letter

Hoofdletter

Nummer

4.Klik op Verzenden.

5.Uw wachtwoord is gewijzigd en u ontvangt een e-mail van ESET. Klik op Oké en meld u aan met uw nieuwe ESET HOME-wachtwoord.

Uw standaard-e-mailadres voor ESET HOME wijzigen

note

Password Manager geactiveerd in het gebruikersprofiel

Als u het e-mailadres voor uw ESET HOME-account wijzigt, is dit van invloed op het gebruikersprofiel 'Ik' waarvoor u de Password Manager-functie hebt geactiveerd.

Uw 'Ik'-profiel wordt gemaakt met een nieuw e-mailadres en het oorspronkelijke e-mailadres, waarvoor u de Password Manager-functie hebt geactiveerd, wordt verplaatst naar het automatisch gemaakte profiel.

1.Klik op E-mailadres wijzigen.

2.Typ uw nieuwe e-mailadres en huidige wachtwoord voor ESET HOME.

3.Klik op Verzenden.

4.Open de e-mail die u hebt geselecteerd.

5.Open de e-mail met het onderwerp Wijziging e-mailadres aangevraagd - ESET HOME.

6.Klik op de bevestigingskoppeling om terug te keren naar de ESET HOME-portal.

7.Klik op Bevestigen.

8.Klik op Oké.

Nu kunt zich met uw nieuwe e-mailadres aanmelden bij uw ESET HOME-account.

note

Met deze stappen wijzigt u uw e-mailadres waarmee u inlogt en het e-mailadres waarop u e-mail van ESET HOME ontvangt. Het e-mailadres voor de registratie van uw abonnement wordt hiermee niet gewijzigd. Als u het e-mailadres wilt wijzigen dat aan uw abonnement is gekoppeld, neemt u contact op met de technische ondersteuning van ESET.

Uw cookievoorkeuren wijzigen

U kunt uw cookievoorkeuren op elk gewenst moment wijzigen. Klik op Mijn cookievoorkeuren > Mijn keuzes bevestigen nadat u uw cookie-instellingen hebt aangepast. Zie ons Cookiebeleid voor meer informatie.