Accountinstellingen van ESET HOME wijzigen

Wijzigingen aanbrengen in uw ESET HOME-account:

Op de ESET HOME-portal: klik boven aan het scherm op uw e-mailadres en selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu om de taal van e-mails, het land en andere ESET HOME-accountinstellingen te wijzigen.

In de toepassing ESET HOME: tik op het pictogram van het hoofdmenu in de linkerbovenhoek en selecteer Mijn account bovenaan in het hoofdmenu.

Regio-instellingen van ESET HOME wijzigen

In de regionale instellingen van Mijn account kunt u uw land van herkomst, de taal van e-mails die ESET HOME u stuurt en uw tijdzone wijzigen.

Wijzig uw ESET HOME-wachtwoord

1.Klik onder uw e-mailadres op Wachtwoord wijzigen.

2.Typ uw huidige wachtwoord.

3.Typ een nieuw wachtwoord.

important

Uw wachtwoord moet ten minste uit 10 tekens bestaan en ten minste één van de volgende tekens bevatten:

Kleine letter

Hoofdletter

Nummer

4.Klik op Verzenden.

5.Uw wachtwoord is gewijzigd en u ontvangt een e-mail van ESET. Klik op Oké en meld u aan met uw nieuwe ESET HOME-wachtwoord.

Uw standaard-e-mailadres voor ESET HOME wijzigen

note

Password Manager geactiveerd in het gebruikersprofiel

Als u het e-mailadres voor uw ESET HOME-account wijzigt, is dit van invloed op het gebruikersprofiel 'Ik' waarvoor u de Password Manager-functie hebt geactiveerd.

Uw 'Ik'-profiel wordt gemaakt met een nieuw e-mailadres en het oorspronkelijke e-mailadres, waarvoor u de Password Manager-functie hebt geactiveerd, wordt verplaatst naar het automatisch gemaakte profiel.

1.Klik op E-mailadres wijzigen.

2.Typ uw nieuwe e-mailadres en huidige wachtwoord voor ESET HOME.

3.Klik op Verzenden.

4.Open de e-mail die u hebt geselecteerd.

5.Open de e-mail met het onderwerp Wijziging e-mailadres aangevraagd - ESET HOME.

6.Klik op de bevestigingskoppeling om terug te keren naar de ESET HOME-portal.

7.Klik op Bevestigen.

8.Klik op Oké.

Nu kunt zich met uw nieuwe e-mailadres aanmelden bij uw ESET HOME-account.

note

Met deze stappen wijzigt u uw e-mailadres waarmee u inlogt en het e-mailadres waarop u e-mail van ESET HOME ontvangt. Het e-mailadres voor de registratie van uw abonnement wordt hiermee niet gewijzigd. Als u het e-mailadres wilt wijzigen dat aan uw abonnement is gekoppeld, neemt u contact op met de technische ondersteuning van ESET.

Uw cookievoorkeuren wijzigen

U kunt uw cookievoorkeuren op elk gewenst moment wijzigen. Klik op Mijn cookievoorkeuren > Mijn keuzes bevestigen nadat u uw cookie-instellingen hebt aangepast. Zie ons Cookiebeleid voor meer informatie.