Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Uw ESET HOME-account verwijderen

Nadat u uw account hebt verwijderd, kunt u een nieuw ESET HOME-account maken met hetzelfde e-mailadres dat aan uw vorige account was gekoppeld.

Als u uw ESET HOME-account verwijdert, worden de aanmeldingsgegevens voor uw ESET-abonnement niet verwijderd (deze gegevens worden gebruikt voor uw ESET-product (zoals ESET Smart Security Premium) om uw product te activeren en productmodule-updates te verkrijgen).

important

Nadat u uw ESET HOME-account hebt verwijderd, blijven uw ESET-producten op uw apparaten geïnstalleerd en zijn deze nog steeds beveiligd.

Gebruik de ESET HOME-portal om uw account te verwijderen (u hebt een ESET HOME-wachtwoord)

1.Klik boven aan het scherm op uw e-mailadres en selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu.

2.Klik op -account verwijderen

3.Klik op Mijn identiteit verifiëren.

4.Voer uw huidige wachtwoord voor uw ESET HOME-account in in het veld Wachtwoord

note

Als u tweefactorauthenticatie hebt ingesteld, voert u de 6-cijferige code van uw verificatie-app in en klikt u op Doorgaan.

5.Klik op -account verwijderen

Uw account is nu verwijderd.

Gebruik de ESET HOME-portal om uw account te verwijderen (ik heb geen ESET HOME-wachtwoord gemaakt)

1.Klik boven aan het scherm op uw e-mailadres en selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu.

2.Klik op -account verwijderen

3.Klik op E-mail verzenden.

4.De e-mail wordt naar uw e-mailadres verzonden. Klik op de koppeling in de e-mail om uw identiteit te verifiëren. U wordt omgeleid naar de ESET HOME-portal.

note

Als u tweefactorauthenticatie hebt ingesteld, voert u de 6-cijferige code van uw verificatie-app in en klikt u op Doorgaan.

5.Klik op -account verwijderen

Uw account is nu verwijderd.

Gebruik de ESET HOME-app om uw account te verwijderen

1.Tik op het pictogram van het hoofdmenu in de linkerbovenhoek en selecteer Mijn account onderaan in het hoofdmenu.

2.Scrol omlaag en tik op Account verwijderen.

3.Tik op Mijn identiteit verifiëren.

4.Voer uw huidige wachtwoord voor uw ESET HOME-account in in het veld Wachtwoord

note

Als u tweefactorauthenticatie hebt ingesteld, voert u de 6-cijferige code van uw verificatie-app in en klikt u op Doorgaan.

5.Tik op Account verwijderen.

Uw account is nu verwijderd.