Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

ESET HOME accountbeheer

U moet inloggen als u uw ESET HOME-account wilt beheren.

Als u geen ESET HOME-account hebt, moet u er een maken. U doet dit door te klikken op Account maken. Volg voor meer hulp met het maken van uw ESET HOME-account:

De instructies in het hoofdstuk Een nieuw ESET HOME-account maken van deze Online-Help

Zie het artikel in de ESET-kennisbank voor uitvoerige instructies over het gebruik van ESET Windows-producten voor thuisgebruik.

Zie het artikel in de ESET-kennisbank voor uitvoerige instructies over het gebruik ESET Mobile Security.

Het maken van een ESET HOME-account, zoals weergegeven in de onderstaande illustratie, gaat snel en is volledig gratis.

scheme_signin

U kunt uw ESET HOME-account beheren via een toepassing:

download-androiddownload-ios

Schakel het selectievakje in naast Aangemeld blijven om uw aanmeldingsgegevens voor ESET HOME op te slaan en u in de toekomst automatisch aan te melden. Schakel in verband met een potentieel beveiligingsrisico deze optie niet in als u ESET HOME gebruikt vanaf computers of apparaten die niet uw eigendom zijn. Deze optie werkt alleen als in uw browser cookies zijn toegestaan.