Registratie

important

Verplicht account

Als u het ESET Home Security Ultimate-, ESET Home Security Premium- of ESET Home Security Essential-abonnementsniveau koopt, moet u een ESET HOME-account maken om ESET-producten en -functies te downloaden en te gebruiken.

Volg een van de volgende methoden om een nieuw ESET HOME-account te maken:

In de ESET HOME-webportal

In de ESET HOME-toepassing

In het hoofdprogrammavenster van ESET Windows-thuisproducten

Tijdens het activeringsproces in de ESET Parental Control-toepassing

In ESET Mobile Security

Als u wilt dat ESET HOME-producten voor Windows en Android goed werken met de functies van ESET HOME, moet u een ESET HOME-account maken. U kunt een ESET HOME-account maken door in te loggen met uw Google-account, Apple ID of uw e-mailadres en wachtwoord.

important

Als u uw Google-account of Apple ID gebruikt om een account te maken, moet u een afzonderlijk ESET HOME-wachtwoord maken om ESET Antidiefstal of ESET Parental Control te gebruiken of om uw Google-account of Apple ID los te koppelen van uw ESET HOME-account.

Maak een account op de ESET HOME-webportal met uw e-mailadres en wachtwoord

1.Ga naar de ESET HOME-portal.

2.Klik op Account maken.

note

Als u een ESET HOME-account wilt maken met een socialmedia-account, klikt u op de knop Google/Apple en typt u uw Google-account of Apple ID. U wordt dan aangemeld bij uw ESET HOME-account.

3.Typ een geldig e-mailadres en klik op Doorgaan met e-mail.

4.Typ en wachtwoord en selecteer het juiste land. Deze velden zijn verplicht om u te kunnen registreren.

important

Uw wachtwoord moet minimaal 10 tekens lang zijn en ten minste één van elk teken bevatten:

Kleine letter

Hoofdletter

Nummer

5.Klik op Account maken en inloggen.

6.De verificatiemail wordt naar uw e-mailadres verzonden. Klik op de koppeling in de e-mail om uw registratie te bevestigen. U wordt automatisch ingelogd op uw account.

U hebt toegang tot alle onlineservices van ESET wanneer u een ESET HOME-account hebt gemaakt, waaronder ESET Antidiefstal. Raadpleeg voor meer informatie het gedeelte Een nieuw apparaat toevoegen en ESET Antidiefstal activeren in de online-Help of raadpleeg het ESET Antidiefstal-artikel in de kennisbank (niet in alle talen beschikbaar).

PAGE_REGISTER