Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

ESET HOME inleiding

ESET HOME koppelt meerdere functies aan elkaar, zodat u optimaal kunt profiteren van uw ESET-producten voor thuisgebruik.

ESET HOME heeft de volgende functies en toepassingen:

Devices64x64icon Apparaatbeheer

Met Apparaatbeheer hebt u toegang tot informatie over apparaten waarop ESET-producten zijn geïnstalleerd en die aan uw ESET HOME-account zijn gekoppeld of over computers die zijn geactiveerd met abonnementen die door uw account worden beheerd. Ook kunt u hiermee uw ESET-product op een apparaat deactiveren.

Apparaatbeheer - Online-Help

Licences64x64icon Abonnementsbeheer

Met Abonnementsbeheer kunt u essentiële informatie zien over elk abonnement, de abonnementsstatus, de vervaldatum van het abonnement, het aantal geactiveerde apparaten en, indien van toepassing, waarschuwingen over te veel gebruikte abonnementen of verlopen abonnementen. U kunt een abonnement ook delen met andere gebruikers.

Abonnementsbeheer - Online-Help

AntiTheft-64x65-shaded ESET Antidiefstal

ESET Antidiefstal is een speciale functie van ESET-beveiligingsproducten voor thuisgebruikers. ESET Antidiefstal maakt gebruik van moderne technologieën zoals het geografisch opzoeken van IP-adressen, neemt beelden met de webcamera op, beveiligt gebruikersaccounts en bewaakt het apparaat. Hiermee en met een rechtshandhavende instantie kunt u uw laptop of mobiele apparaat mogelijk lokaliseren als het kwijt is of is gestolen. ESET Antidiefstal is in de ESET HOME-portal gekoppeld aan uw ESET-product, zodat u op elk apparaat in een webbrowser de activiteiten kunt zien die plaatsvinden op uw computer of mobiele apparaat en u uw apparaat gemakkelijker kunt opsporen.

Anti-Diefstal is niet beschikbaar als zelfstandige toepassing, maar wel als functie in de volgende producten:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Antidiefstal - Online-Help

ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

De ESET Parental Control-webservice is een aanvulling op de ESET Parental Control-toepassing en beschermt kinderen tegen bedreigingen op hun smartphone en tablet. De toepassing is een zelfstandige Android-toepassing die volledig is geïntegreerd in ESET HOME, zodat ouders de onlineactiviteiten van hun kind kunnen bewaken en bijsturen, niet alleen vanuit de ESET Parental Control-toepassing maar vanuit elke webbrowser door zich aan te melden bij hun ESET HOME-account.

ESET Parental Control - Online-Help

paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager maakt deel uit van het ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate- en ESET Smart Security Premium-abonnement. Met deze functie worden uw wachtwoorden en persoonsgegevens beveiligd en opgeslagen en worden webformulieren automatisch en nauwkeurig ingevuld, zodat u tijd bespaart.

ESET Password Manager is beschikbaar als toepassing voor iOS- en Android-systemen, en als browserextensie.

ESET Password Manager - Online-Help

note

Als u toegang wilt hebben tot de functies van de ESET HOME-portal, moet u een ESET HOME-account maken.

icon_vpn_1ESET VPN

De ESET-functie VPN (Virtual Private Network) maakt deel uit van het ESET Small Business Security- en ESET HOME Security Ultimate-pakket. Met VPN kunnen gebruikers een privénetwerkverbinding tot stand brengen bij het gebruik van openbare en particuliere netwerken.

ESET VPN - Online-Help