Registratie in de ESET HOME-app

Volg de onderstaande stappen om een ESET HOME-account te maken in de toepassing:

1.Open uw ESET HOME-toepassing MyESET_FavIcon_24x24-01-01.

2.Tik op Account maken.

3.Kies het land en tik op Doorgaan.

4.Typ een geldig e-mailadres en wachtwoord.

important

Uw wachtwoord moet minimaal 10 tekens lang zijn en ten minste één van elk teken bevatten:

Kleine letter

Hoofdletter

Nummer

5.Tik op Doorgaan.

6.U bent ingelogd. Tik op Doorgaan.

7.Kies een verificatie en tik op Doorgaan.

8.Als u de meldingen wilt ontvangen, tikt u op Toestaan; tik anders op Overslaan. U kunt dit op elk moment wijzigen in de App-instellingen.

note

Als u een ESET HOME-account wilt maken met een socialmedia-account, tikt u op de knop Google/Apple en typt u uw Google-account of Apple ID. U wordt dan aangemeld bij uw ESET HOME-account.

9.U ontvangt een e-mail van ESET om uw account te verifiëren en activeren. Volg de instructies in de e-mail.