App-instellingen

Tik op de hoofdmenuknop menu_app > App-instellingen om de taal van de app en pushmeldingen te wijzigen.

App-taal: er zijn meer dan 40 talen beschikbaar voor de app. Selecteer hier de weergavetaal van de app.

Verificatie-instellingen: stel de pincode in of gebruik Biometrisch aanmelden om in te loggen bij uw ESET HOME-app.

Pushmeldingen ontvangen: de korte berichten en waarschuwingen (voor uw abonnementen en apparaten) die via de ESET HOME-app naar uw apparaat worden verzonden, kunt u hier in- of uitschakelen.

Crashrapporten verzenden: crashrapporten helpen ESET om fouten te analyseren en prestatieproblemen te traceren wanneer deze optie is ingeschakeld.