Aangemelde apparaten en aanmeldingsgeschiedenis beheren

U kunt in ESET HOME zien waar uw account momenteel is aangemeld. Ga hiertoe naar Mijn account > Beveiligingsinstellingen > Aangemelde apparaten.

Om de beveiliging van uw account te verbeteren, kunt u bij de optie Aanmeldingsgeschiedenis controleren wanneer en waar uw ESET HOME-account in het verleden is gebruikt. Zo hebt u een beter overzicht van de activiteiten met uw ESET HOME-account.

note

Nauwkeurigheid van locatie

De aanmeldingslocatie is gebaseerd op een functie die de geografische locatie van het IP-adres opzoekt. Deze locatie hoeft niet overeen te komen met de locatie waarop uw apparaat zich bevindt en waarmee u zich aanmeldt bij uw ESET HOME-account. De actuele locatie is gebaseerd op registratieprocedures voor IP-adressen van uw internetprovider.

Lees het hoofdstuk Veelgestelde vragen voor meer informatie over het IP-adres van het aangemelde apparaat.