Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Aanmelden via sociale media

Uw ESET HOME-account koppelen aan een Google-account of Apple-id

Als u de optie selecteert om in te loggen met een Google-account of Apple-id wanneer u op uw ESET HOME-account inlogt, wordt uw ESET HOME-account automatisch aan uw Google-account of Apple-id gekoppeld. Nadat u met uw e-mailadres en wachtwoord bent ingelogd, kunt u uw account ook rechtstreeks in de ESET HOME-portal koppelen.

note

Als het e-mailadres dat voor een bestaand ESET HOME-account wordt gebruikt hetzelfde is als uw Google-e-mailadres of Apple-id, kunt u uw ESET HOME-account aan Google of Apple-id koppelen door met Google of uw Apple-id in te loggen. Tijdens het inlogproces wordt u gevraagd uw ESET HOME-wachtwoord in te voeren om uw identiteit te verifiëren en wordt het account automatisch gekoppeld.

Uw Google-account koppelen of loskoppelen in de ESET HOME-portal

1.Meld u aan bij uw ESET HOME account.

2.Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op het e-mailadres.

3.Klik op Mijn account.

4.Selecteer deze optie in het gedeelte Aanmelden via sociale media als u uw ESET HOME-account aan Google of uw Apple-id wilt koppelen.

arrow_down_homeGoogle-account
arrow_down_homeApple-account

Uw Google-account koppelen of loskoppelen in de ESET HOME-app

1.Log in bij ESET HOME-app.

2.Tik in de linkerbovenhoek op de hoofdmenuknop menu.

3.Tik op Mijn account.

Koppelen aan uw Google-account

a.Tik in het gedeelte Aanmelden via sociale media op Verbinding maken met uw Google-account.

b.Typ uw ESET HOME-wachtwoord en tik op Doorgaan.

c.Selecteer uw Google-account.

Het account van het sociale medium is gekoppeld aan uw ESET HOME-account.

Uw Google-account loskoppelen

a.Tik in het gedeelte Aanmelden via sociale media op Loskoppelen om uw Google-account los te koppelen.

b.Typ uw ESET HOME-wachtwoord en tik op Doorgaan.

Het account van het sociale medium is losgekoppeld van uw ESET HOME-account.