Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Abonnementsstatus en verwijdering

Hieronder vindt u de beschikbare abonnementsstatussen. In sommige gevallen kan een abonnement worden verwijderd uit uw ESET HOME-account. Zie de kolom Verwisselbaar voor de volgende informatie:

Abonnementsstatus

Gedrag

Verwisselbaar*

Icon-OK Actief

Het abonnement is geldig. Er zijn mogelijk vrije abonnementseenheden om ESET-beveiliging te installeren op meer apparaten.

important Verloopt binnenkort

Het abonnement verloopt. Verleng uw abonnement in de ESET Store.

warning Verlopen

ESET-producten die met dit abonnement zijn geactiveerd, kunnen niet worden bijgewerkt nadat uw abonnement is verlopen.

important Te veel gebruikt

Er maken meer apparaten gebruik van dit abonnement dan is toegestaan. Dit abonnement kan niet worden gebruikt om andere ESET-producten te activeren. Maak abonnementsseats vrij door apparaten te deactiveren die u niet meer gebruikt.

warning Gelekt

U kunt het slachtoffer worden van oplichting wanneer uw abonnement is gelekt.

Opgeschort

ESET-producten die zijn geactiveerd MET een opgeschort abonnement, ontvangen geen updates meer.

warning Geannuleerd

Het abonnement wordt opgezegd en alle gekoppelde producten worden gedeactiveerd.

Wachten op bevestiging

Er is een verificatiekoppeling verzonden naar het e-mailadres van de eigenaar van het abonnement. Als u op de koppeling in de e-mail klikt, wordt het eigendom van uw abonnement geverifieerd.

*Als u het abonnement wilt verwijderen uit de hoofdweergave van Abonnementen, klikt u op het pictogram met de drie stippenthree_dots_menu voor dat abonnement en selecteert u Abonnement verwijderen.

important

Verlopen abonnement

Abonnementen met de status Verlopen worden na 6 of 12 maanden automatisch verwijderd uit uw ESET HOME-account, afhankelijk van het type abonnement.