Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Automatische verlenging van abonnementen

Met Automatische verlenging blijven uw ESET-abonnementen en -producten altijd up-to-date en worden ze continu beveiligd. Automatische verlenging is automatisch actief, tenzij u deze optie uitschakelt via de ESET eStore. U kunt ook contact opnemen met de distributeur van uw abonnement. Als de distributeur een optie voor automatische verlenging biedt, kunt u deze beheren door de onderstaande instructies te volgen:

note

Verlenging van abonnement

De verlengingsvoorwaarden kunnen in uw land anders zijn. Zie het volgende artikel in de ESET-kennisbank (dit artikel is mogelijk niet beschikbaar in uw taal) voor meer gedetailleerde informatie over het verlengen van abonnementen.

Uw instellingen voor automatische verlenging weergeven of wijzigen

1.Meld u aan bij uw ESET HOME account.

2.Klik in het gedeelte Abonnementen op Alle abonnementen weergeven.

3.Kies een abonnement en klik op Het abonnement openen.

4.Klik in Algemene informatie > Type op Automatische verlenging. U wordt dan omgeleid naar de ESET eStore waar u de automatische verlenging kunt beheren.

important

U moet contact opnemen met de distributeur van uw abonnement om de instellingen voor automatische verlenging voor specifieke ESET-abonnementen te beheren.

autorenewal

Uw Google Play-abonnement beheren

note

Volg de onderstaande instructies alleen wanneer het type is ingesteld op Abonnement.

1.Meld u aan bij uw ESET HOME account.

2.Klik in het gedeelte Abonnementen op Alle abonnementen weergeven.

3.Kies een abonnement en klik op Het abonnement openen.

4.Klik in Algemene informatie > Abonnementsmodel op Opzeggen/Opnieuw abonneren. ESET leidt u dan om naar Abonnementen in de Google Play Store.