Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Berichten

Met Anti-Diefstal kunt u met Berichten aangepaste berichten versturen naar uw verloren/gestolen apparaat. De functie Berichten is alleen ingeschakeld als uw apparaat zich in de status Verdwenen bevindt.

important

Het wordt aanbevolen het gebruik van deze functie zorgvuldig te overwegen en deze functie alleen te gebruiken nadat er voldoende gegevens zijn verzameld om het apparaat te traceren. Als er geen locaties beschikbaar zijn en een dief uw bericht opmerkt, kan de dief uw apparaat uitschakelen waardoor u het mogelijk niet meer kunt traceren

Op het tabblad Berichten kunt u een tekstbericht instellen als bureaubladachtergrond voor het Phantom-account op uw apparaat. Typ uw bericht in het veld Berichttekst.

U kunt een aangepaste achtergrondafbeelding instellen met de tekst van het bericht door de optie Nieuw bericht te selecteren op het tabblad Berichten voor de computer waarop Windows wordt uitgevoerd.Op het tabblad Activiteit dat als achtergrond voor uw bericht moet worden gebruikt. Deze optie is alleen beschikbaar voor Windows-apparaten.

Klik op Voorbeeld weergeven en verzenden om te zien hoe een bericht eruit ziet alvorens dit te verzenden. Nadat u op Naar apparaat verzenden hebt geklikt, wordt uw bericht 5 minuten nadat uw verdwenen apparaat online gaat afgeleverd en automatisch weergegeven op de bureaubladachtergrond van uw verloren/gestolen apparaat.

Aanbevolen berichtsjablonen

Dit apparaat is als verdwenen gerapporteerd en het wordt nu gevolgd. Neem direct contact op met de politie of de eigenaar van het apparaat op [mijn@email.com]!

Gelieve mijn apparaat terug te brengen.

Dit apparaat is gestolen. Wij hebben zojuist foto's van u genomen met de webcamera en er is contact opgenomen met de politie. Breng het apparaat direct terug naar de eigenaar!

Hoe u een bericht annuleert dat u naar uw apparaat hebt verzonden

1.Klik links op het tabblad Berichtgeschiedenis.

2.Klik op Annuleren om het opnieuw verzenden van een bericht te stoppen.