Google Play Services niet aanwezig

ESET Antidiefstal maakt gebruik van Google Play-services om in realtime opdrachten naar uw apparaat te sturen en om pushmeldingen te bezorgen. Als deze services zijn uitgeschakeld of niet op uw apparaat aanwezig zijn, is de functionaliteit van ESET Antidiefstal beperkt die vanuit ESET HOME kan worden beheerd.

Voor ESET Mobile Security is vereist dat Google Play-services correct werken. ESET Mobile Security wordt niet ondersteund op apparaten zonder Google Play-services, zoals bij sommige Huawei-apparaten het geval is.