Berichtgeschiedenis

Hier kunt u de geschiedenis bekijken van berichten die naar uw verdwenen of gestolen apparaat zijn verzonden.

Klik op Voorbeeld voor een voorbeeld van eventuele eerder gemaakte berichten. Hier worden ook de tijd waarop het bericht is gemaakt en de afleveringsstatus weergegeven. Als u een een bericht dat u al eerder naar uw apparaat hebt verzonden opnieuw wilt verzenden, klikt u op Opnieuw verzenden. Klik op Annuleren om het opnieuw verzenden van een bericht te stoppen.