Legge til et abonnement

Etter å ha logget inn, legg til abonnementet ved å følge instruksjonene nedenfor.

note

Universell aktiveringsnøkkel

Universelle aktiveringsnøkler som tillater flere handlinger (for eksempel å opprette et 12-måneders abonnement eller fornye et eksisterende abonnement for 18 måneder) støttes ikke på home.eset.com og legges alltid til som en ny. Bruk et kompatibelt ESET-produkt som er installert på enheten, til å bruke handlingen som ikke støttes.

Legge til et abonnement for første gang

Legge til et nytt abonnement

Du kan ha mer enn ett abonnement på kontoen din. Slik legger du til et nytt abonnement:

1.I delen Abonnementer klikker du på Vis alle abonnementer.

2.Øverst til høyre klikker du på + Legg til abonnement.

3.Skriv inn eller kopier en gyldig aktiveringsnøkkel i det tomme feltet, og klikk på Legg til abonnement.

note

Du finner aktiveringsnøkkelen i en e-post fra ESET eller på et abonnementskort / en etikett som følger med produktet i esken.

4.Du vil bli informert om at abonnementet ditt er aktivt. Nå kan du + Beskytte enheten.

Abonnementer legges til automatisk

Abonnementer tilknyttes automatisk når du oppretter en ESET HOME-konto når abonnementsregistreringen og ESET HOME-kontoregistreringens e-postadresser er de samme.

Jeg kan ikke legge til abonnementet mitt i ESET HOME

Du har mottatt feilmeldingen «Dette abonnementet administreres allerede av en annen konto». Det samme abonnementet kan ikke legges til på mer enn én ESET HOME-konto.

Abonnementet ditt kan være piratkopiert. Kontakt ESET teknisk støtte.