ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Početak rada

Stvaranjem ESET HOME računa možete pregledati licence i upravljati svojim licencama i zaštitom uređaja. ESET HOME isto tako osigurava više funkcija, kao što su ESET Parental Control, za zaštitu djece od prijetnji na pametnim telefonima i tabletima, ESET Password Manager za zaštitu i pohranu lozinki i osobnih podataka te ESET Anti-Theft za pomoć u lociranju prijenosnog računala ili mobilnog uređaja ako ga izgubite ili vam ga ukradu. Kako biste saznali više o funkcijama, pogledajte funkcije programa ESET HOME.

Nakon stvaranja ESET HOME računa, počnite dodavanjem licence i zaštitom uređaja. Na početnom zaslonu programa ESET HOME kliknite Početak rada i nastavite u skladu sa svojim željama u nastavku:

Dodavanje licence i preuzimanje zaštite

1.Odaberite Dodaj licencu i preuzmi zaštitu i kliknite Dalje.

2.Upišite licenčni ključ i kliknite Dodaj licencu. Ako još nemate licencu, kliknite Kupi licencu ili nabavite besplatnu probnu verziju klikom na Isprobajte zaštitu besplatno.


note

Napomena

Da biste upravljali licencama, pogledajte Licence i upravljanje licencama.

3.Sada kada je vaša licenca aktivna možete:

a)Dodati drugu licencu istim postupkom kao u 2. koraku.

b)Zaštititi uređaj – preuzmite ESET-ov program izravno u programu ESET HOME i povežite uređaj s ESET HOME računom da biste pregledali i upravljali svim aktiviranim ESET-ovim licencama i uređajima. Možete zaštititi trenutačni/drugi uređaj ili podijeliti zaštitu s članovima obitelji pomoću uputa u nastavku:


important

VAŽNO

ESET HOME računom možete povezati samo uređaje sa sustavima Android i Windows.

Zaštiti ovaj uređaj – preuzmite ESET-ov instalacijski program na uređaj koji trenutačno upotrebljavate i aktivirajte ESET-ov program.

4.Da biste instalacijski program preuzeli na trenutačni uređaj, kliknite Zaštiti ovaj uređaj, a zatim Dalje. Ako nemate slobodnih jedinica licence, uklonite neke uređaje, kupite novu licencu ili povećajte kapacitet postojeće licence.


important

VAŽNO

Kada vam licenca istekne, kliknite Obnovi ili dodajte novu licencu klikom na Već imate obnovljenu ili novu licencu?

5.Odaberite licencu i kliknite Dalje.

6.Kliknite Preuzmi zaštitu.


important

VAŽNO

Kada se preuzima zaštita za macOS, licenčni ključ prikazuje se u trećem koraku na zaslonu. Unesite licenčni ključ u instalacijskom programu tijekom aktivacije programa.

7.Kliknite Shvaćam.

8.Otvorite preuzeti instalacijski program i aktivirajte ESET-ov program.

Zaštita drugog uređaja

arrow_down_homeNabavite zaštitu putem e-pošte – pošaljite ESET-ov instalacijski program za aktiviranje zaštite na drugim uređajima.
arrow_down_homePodijelite ESET-ovu zaštitu– podijelite licencu s članom obitelji ili prijateljem.

Kupnja licence

Nakon što odaberete Kupi licencu, kliknite Dalje i bit ćete preusmjereni na ESET eStore, gdje možete kupiti licencu. Zatim se prijavite na svoj ESET HOME račun da biste zaštitili svoj uređaj.

Besplatno preuzimanje probne zaštite

1.Odaberite Preuzmi besplatnu probnu verziju i kliknite Dalje.

2.Odaberite operacijski sustav uređaja koji želite zaštititi i kliknite Dalje.

3.Kliknite:

a)Preuzmi zaštitu – instalacijski program preuzet će se radi zaštite vašeg trenutačnog uređaja.

b)Pošalji e-poštu – zaštita će biti poslana na unesenu adresu e-pošte.