ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

ESET HOME funkcije

ESET HOME povezuje više funkcija za pomoć pri navigaciji i maksimalnoj upotrebi ESET-ovih programa za kućne korisnike.

ESET HOME pruža sljedeće funkcije i aplikacije:

Devices64x64icon Upravljanje uređajima

Upravljanje uređajima vam omogućuje da pristupate podacima o uređajima s pomoću ESET-ovih programa koji su povezani s vašim ESET HOME računom ili računala koja su aktivirana licencama kojima upravlja vaš račun. To podrazumijeva i deaktivaciju ESET-ovog programa na uređaju.

Upravljanje uređajima – pomoć na mreži


Licences64x64icon Upravljanje licencama

Upravljanje licencama omogućava pregled osnovnih informacija koje se odnose na svaku licencu, status licence, datum isteka licence, broj aktiviranih uređaja i, ako je primjenjivo, upozorenja o prekomjernoj iskorištenosti licence ili o istekloj licenci. Licencu možete podijeliti s drugim korisnicima.

Upravljanje licencama – pomoć na mreži


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft je specijalizirana funkcija ESET-ovih sigurnosnih programa za kućne korisnike. ESET Anti-Theft upotrebljava tehnologije poput traženja geografske IP adrese, snimanja slika web kamerom, zaštite korisničkog računa i nadzora uređaja, što vama i organima za provedbu zakona može pomoći pri lociranju izgubljenog ili ukradenog prijenosnog računala ili mobilnog uređaja. ESET Anti-Theft povezuje ESET-ov program s ESET HOME portalom da bi vam omogućio da vidite aktivnost koja se odvija na vašem računalu ili mobilnom uređaju u web pregledniku na svim uređajima, čime se olakšava pronalazak uređaja.

ESET Anti-Theft nije dostupan kao samostalna aplikacija, već kao funkcija u sljedećim programima:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Pomoć na mreži


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Web servis ESET Parental Control radi zajedno s ESET Parental Control aplikacijom koja štiti djecu od prijetnji na njihovim pametnim telefonima i tabletima. To je samostalna aplikacija za Android koja je u potpunosti integrirana s ESET HOME računom tako da roditelji mogu nadzirati i prilagoditi aktivnost svoje djece na internetu, ne samo iz ESET Parental Control aplikacije, već i iz bilo kojeg web preglednika tako da se prijave u svoj ESET HOME račun.

ESET Parental Control – Pomoć na mreži


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager je dio ESET Smart Security Premium paketa. Ta funkcija štiti i sprema vaše lozinke i osobne podatke te uključuje funkciju ispunjavanja obrazaca koja štedi vaše vrijeme tako što automatski i točno ispunjava vaše web obrasce. Isto tako možete dodati spremište lozinki svojoj e-pošti ili e-pošti obitelji i prijatelja. ESET Password Manager upravlja svim dodanim spremištima lozinki.

ESET Password Manager je dostupan kao aplikacija za sustave iOS i Android i kao proširenje preglednika.

ESET Password Manager – Pomoć na mrežinote

Da biste pristupili funkcijama ESET HOME portala, morate stvoriti ESET HOME račun.