ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Uvod ESET HOME

ESET HOME povezuje više funkcija za pomoć pri navigaciji i maksimalnoj upotrebi ESET-ovih programa za kućne korisnike.

ESET HOME pruža sljedeće funkcije i aplikacije:

Devices64x64icon Upravljanje uređajima

Upravljanje uređajima vam omogućuje da pristupate podacima o uređajima s pomoću ESET-ovih programa koji su povezani s vašim ESET HOME računom ili računalima koja su aktivirana pretplatama kojima upravlja vaš račun. To podrazumijeva i deaktivaciju ESET-ovog programa na uređaju.

Upravljanje uređajima – pomoć na mreži


Licences64x64icon Upravljanje pretplatom

Upravljanje pretplatom omogućuje vam da pogledate važne informacije o svakoj pretplati, statusu pretplate, datumu isteka pretplate, broju aktiviranih uređaja i, ako je primjenjivo, prekomjernoj upotrebi pretplate ili upozorenjima o istekloj pretplati. Pretplatu možete i dijeliti s drugim korisnicima.

Upravljanje pretplatama – pomoć na mreži


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft je specijalizirana funkcija ESET-ovih sigurnosnih programa za kućne korisnike. ESET Anti-Theft upotrebljava tehnologije poput traženja geografske IP adrese, snimanja slika web kamerom, zaštite korisničkog računa i nadzora uređaja, što vama i organima za provedbu zakona može pomoći pri lociranju izgubljenog ili ukradenog prijenosnog računala ili mobilnog uređaja. ESET Anti-Theft povezuje ESET-ov program s ESET HOME portalom da bi vam omogućio da vidite aktivnost koja se odvija na vašem računalu ili mobilnom uređaju u web pregledniku na svim uređajima, čime se olakšava pronalazak uređaja.

ESET Anti-Theft nije dostupan kao samostalna aplikacija, već kao funkcija u sljedećim programima:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Pomoć na mreži


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Web servis ESET Parental Control radi zajedno s ESET Parental Control aplikacijom koja štiti djecu od prijetnji na njihovim pametnim telefonima i tabletima. To je samostalna aplikacija za Android koja je u potpunosti integrirana s ESET HOME računom tako da roditelji mogu nadzirati i prilagoditi aktivnost svoje djece na internetu, ne samo iz ESET Parental Control aplikacije, već i iz bilo kojeg web preglednika tako da se prijave u svoj ESET HOME račun.

ESET Parental Control – Pomoć na mreži


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager je dio programa ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate i pretplate na ESET Smart Security Premium. Ta funkcija štiti i sprema vaše lozinke i osobne podatke te uključuje funkciju ispunjavanja obrazaca koja štedi vaše vrijeme tako što automatski i točno ispunjava vaše web-obrasce.

ESET Password Manager je dostupan kao aplikacija za sustave iOS i Android i kao proširenje preglednika.

ESET Password Manager – Pomoć na mrežinote

Da biste pristupili funkcijama ESET HOME portala, morate stvoriti ESET HOME račun.

icon_vpn_1ESET VPN

Funkcija ESET VPN (virtualna privatna mreža) dio je programa ESET Small Business Security i paketa ESET HOME Security Ultimate. VPN omogućava korisnicima da uspostave privatnu mrežnu vezu prilikom upotrebe javnih i privatnih mreža.

ESET VPN – pomoć na mreži