ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

ESET Anti-Theft

U svakodnevnom putovanju od kuće do radnog mjesta i na drugim javnim mjestima naši su osobni uređaji stalno izloženi opasnosti od gubitka ili krađe. Ako ikada izgubite uređaj ili vam ga ukradu, ESET Anti-Theft omogućuje vam nadzor upotrebe uređaja i praćenje izgubljenog uređaja pomoću njegove IP adrese, čime vam pomaže u vraćanju uređaja i zaštiti osobnih podataka.

ESET Anti-Theft funkcija je u sklopu programa ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security i ESET Mobile Security kojom se povećava sigurnost na korisničkoj razini u slučaju gubitka ili krađe uređaja.

ESET Anti-Theft upotrebljava moderne tehnologije poput traženja geografske IP adrese, snimanja slika web-kamerom, zaštite korisničkog računa i nadzora uređaja, što može pomoći vama i organima za provedbu zakona pri lociranju izgubljenog ili ukradenog računala ili uređaja. ESET Anti-Theft omogućuje vam da vidite koje se aktivnosti odvijaju na vašem uređaju, što olakšava pronalaženje uređaja.


note

Funkcije Anti-Theft i filtar poziva nisu dostupne na tabletima koji ne podržavaju pozivanje, slanje poruka ili mobilne podatke.