Stvaranje novog ESET HOME računa

Možete stvoriti novi ESET HOME račun na home.eset.com, u ESET HOME aplikaciji, u glavnom prozoru programa ESET-ovih Windows programa za kućne korisnike tijekom postupka aktivacije, u ESET Parental Control aplikaciji ili u programu ESET Mobile Security.

Za pravilno funkcioniranje ESET-ovih Windows i Android programa za kućne korisnike s funkcijama ESET Anti-Theft, ESET Parental Control za Android i ESET Password Manager morate stvoriti ESET HOME račun. ESET HOME račun možete stvoriti tako da se prijavite pomoću Google računa ili Apple ID-a. Nakon što na taj način izradite račun, od vas će se zatražiti da stvorite zasebnu lozinku za ESET HOME ako želite upotrebljavati ESET Anti-Theft ili roditeljsku kontrolu ili da odvojite Google račun ili Apple ID od ESET HOME računa.

PAGE_REGISTER

Stvorite račun pomoću e-pošte:

1.Posjetite ESET HOME portal.

2.Upišite valjanu adresu e-pošte, lozinku i državu u odgovarajuća polja. Sva ta polja potrebna su za registraciju.

 

important

Lozinka mora imati najmanje deset znakova i mora sadržavati malo slovo, veliko (VELIKO) slovo i najmanje jedan broj.

3.Nakon što dovršite prethodne korake, kliknite Stvori račun.

4.E-poruka za potvrdu bit će poslana na vašu adresu e-pošte. Potvrdite svoju registraciju tako da kliknete link u e-poruci. Automatski ćete se prijaviti u svoj račun.

Kada stvorite ESET HOME račun, možete pristupiti svim ESET-ovim online servisima, uključujući ESET Anti-Theft. Ako trebate pomoć, pogledajte odjeljak o tome kako dodati novi uređaj i aktivirati ESET Anti-Theft. Za upute o postavljanju ESET HOME računa i funkcije ESET Anti-Theft u programu pročitajte članak u bazi znanja o funkciji ESET Anti-Theft (nije dostupno na svim jezicima).

arrow_down_homeStvaranje novog ESET HOME računa iz ESET HOME aplikacije