Tekaistuun tiliin liittyvä ongelma

Tekaistuun tiliin liittyvät ilmoitukset vaihtelevat tilanteen mukaan.

Turvavihje: Luo tekaistu tili

Ongelma: Tekaistu Windows-tili tarvitaan

Jos tekaistu tili on luotu ja merkitset laitteesi kadonneeksi, ESET Anti-Theft estää aktiivisten käyttäjätilien käytön ja suojaa arkaluonteisia tietoja. Kaikki laitteen käyttämistä yrittävät voivat käyttää vain tekaistua tiliä. Tekaistu tili on vierastili, jolla on rajoitetut käyttöoikeudet ja jota käytetään oletusjärjestelmätilinä, kunnes laitteesi on merkitty palautetuksi – tämä estää muille käyttäjätileille kirjautumisen ja käyttäjien tietojen käyttämisen. Tekaistun tilin avulla ESET Anti-Theft voi palauttaa kadonneen tai varastetun tietokoneen seuraamalla sen sijaintia ja käyttöä.

important

Kun tekaistulle tilille kirjaudutaan sisään tietokoneen ollessa normaalissa tilassa, se antaa ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta tietokoneessasi. Ilmoitus lähetetään sähköpostiisi aina, kun joku kirjautuu tälle tilille. Kun olet saanut ilmoituksen, voit päättää, haluatko merkitä tietokoneen kadonneeksi.

Voit ottaa tekaistun tilin käyttöön nyt. Valitse ESET Anti-Theft -ohjelman verkkokäyttöliittymän Asetukset-välilehdessä Tekaistun tilin tila -asetuksen vierestä Luo.