Billeder (kun Android-enhed)

Fanen Billeder i sektionen Aktivitet indeholder billeder, der tages af din enhed, når der registreres mistænkelig aktivitet, eller når enheden er markeret som stjålet. Din enhed skal have adgang til internettet, for at disse oplysninger er tilgængelige.

Klik på stjerneikonet ud for billedet for at markere billedet som Vigtigt. Vigtige billeder fjernes ikke efter 14 dage, og du kan nemt få adgang til dem ved kun at filtrere efter vigtige billeder.

Hvis du vil hente billedet, skal du klikke på det billede, du vil downloade, og klikke på knappen Hent billede.

Billeder og skærmbilleder, der er taget fra Windows-enheder, er placeret under fanen Aktivitet.