Introduktion till ESET:s ordlista

ESET:s ordlista ger en heltäckande översikt över aktuella hot och ESET-tekniken som skyddar dig mot dem.

Ämnena är indelade i följande kapitel:

Detekteringar – inkluderar datorvirus, maskar, trojanska hästar, potentiellt oönskade program osv.

Fjärrattacker – dessa hot sker via lokala nätverk eller Internet

E-posthot – inklusive bluffar, nätfiske, bedrägerier osv.

ESET-teknik – produktfunktioner tillgängliga i ESET:s säkerhetslösningar

note

Den engelska versionen av ordlistan kan innehålla fler uppslagsord än andra språk.