Introduksjon til ESET-ordliste

ESET-ordlisten gir en omfattende oversikt over nåværende trusler og ESET-teknologiene som beskytter deg mot dem.

Emner er delt inn i følgende kapitler som beskriver:

Deteksjoner – Inkluderer datavirus, ormer, trojanske hester, potensielt uønskede programmer osv.

Eksterne angrep – Trusler som oppstår over et lokalt nettverk eller internett

E-posttrusler – inkludert hoax-meldinger, phishing, svindel osv.

ESET-teknologi – produktfunksjoner som er tilgjengelige i ESET-sikkerhetsløsningene

note

Den engelske versjonen av ordlisten kan inneholde flere oppføringer enn andre språk.